Regler for turnering

Fornite turneringen spilles i formatet “duo squad”. Det betyder at 2 hold med hver 2 spillere samles i et squad. Sammen starter de et spil, hvor det gælder om, at få flere kills end modstander holdet. Det er ikke tilladt at genere modstanderholdets spil. Hver kamp består af tre spil. Der spilles bedst af 3, dvs. det hold der først har vundet 2 kampe, går videre.

  • I det tilfælde at begge hold har samme antal kills ved spillets afslutning, er vinderen det hold der overlevede længst tid.
  • I det tilfælde hvor der som party opnås Victory Royale og begge hold har lavet lige mange kills, så vinder det hold som har flest spillere i live. Har begge hold det samme antal spillere i live, så vinder det hold som først fik lavet et kill.

Når den sidste i hele squad’et er død, tæller kills ikke længere.

Dvs., hvis den første spiller der dør, får et kill efter han/hun er død, tæller dette kill med så længe der stadig er mindst én levende ud af de samlede 4 i squadet.

  • Begge hold har lov til at arbejde sammen, men man må ikke med vilje forårsage sin modstanders død eller påvirke sin modstanderens kamp negativt. Dette omfatter sabotage af strukturer, der forårsager faldskader eller andre negative indgreb i modstandernes gameplay.
  • Forbryder et hold sig på ovenstående, så taber de den pågældende spil.

Der skal spilles på EU serveren.

Resultater skal dokumenteres med screenshot, der tages øjeblikkeligt, når sidste spiller dør.

Resultater indberettes til turnerings koordinatoren, nærmere detaljer aftales inden turneringsstart.

Læs om Fortnite turnering

Læs om NERF BATTLE